Cele zece porunci ale lui Ponta

Pentru cei care votează Victor Viorel Ponta încerc să le aduc aminte că individul este unul dintre puținii noștri concetățeni cu teamă de cele 10 porunci!

1. Eu sunt Domnul Dumnezeul Tău; să nu ai alți dumnezei afară de Mine. Ponta se folosește de Biserică și religie, indiferent de cult, așa cum înțelege să folosească un moment intim din viața fiecăruia, credința în Dumnezeu, pentru a-și satisface perfida sete de putere. Dacă unul din părinții săi spirituali, omul care se presupune că-l cunoaște atât de bine încât să-i fie martor la una din cele şapte Sfinte Taine ale Bisericii, cununia religioasă, Gabriel Oprea, a spus că “Victor Ponta nu are niciun Dumnezeu!” nimic nu mai este de adăugat.

2. Să nu-ți faci chip cioplit, nici alta asemănare, nici să te închini lor… Eu, Domnul, Dumnezeul tău pedepsesc fărădelegea părinţilor în copii pînă la al treilea şi la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc. Este evident că Ponta Îl urăște pe Dumnezeu atât de mult încât a umilit Biserică coborând-o în mizeria luptei sale pentru putere și subordonând-o interesului mărunt de partid. A reușit să provoace, în rândul unora dintre noi cel puțin, sentimente contradictorii la adresa sutanelor (ăia nu-s preoți) care consideră că e normal să-și manipuleze enoriașii întru susținerea unui individ josnic și meschin. Atât de mulți Iuda se ascund în haine preoțești și atât de mulți se vând lui Ponta, pe câțiva ariginți, încât până și Satana pare un amator în domeniu. 

3. Să nu iei numele Domnului Dumnezeului tău în deșert. De câte blasfemii mai poți să fii capabil dacă ai ajuns să contești dreptul fundamental al fiecărui om la credința în Dumnezeu? Cât poți să fii de nemernic încât, într-o lume care promovează înțelegerea și respectul tuturor cultelor și credințelor tu să-ți faci stindard din contestarea celor care nu sunt asemenea ție? Care este diferența dintre tine și cei care poartă un război împotriva infidelilor cultivând teroare și violență? Victor Ponta nu doar ia numele Domnului în deșert, dar îl reduce la nivelul unui banal agent electoral! 

4. Adu-ți aminte de ziua Domnului și o cinstește. Victor Ponta are o memorie selectivă care se limitează doar la informațiile care îi alimentează arivismul feroce.  Se folosește de suferința oamenilor, le cultivă durerile și sărăcia hrănindu-se malefic din insultele la adresa  celor aflați la limita subzistenței. Victor Ponta venerează corupția și celebrează, cu evlavie, imoralitatea unui sistem care umilește drepturile fundamentale. Baronii din PSD și corupția lor endemică sunt icoană venerată, zilnic, de Victor Ponta!

5. Cinsteste pe tatăl tău și pe mama ta, că bine să-ți fie și mulți ani să traiești pe pământ. Legăturile cu propriul tată au făcut obiectul unor dezbateri în mass media nu foarte onorante pentru Victor Ponta. Dincolo de zvonuri și capitole blurate din biografia foarte amețită a tânărului Victor, rămâne certitudinea unei perioade în care s-a boschetărit prin Paris iar părinții se luptau să supraviețuiască în țară. Victor Ponta își folosește familia, o abuzează în scopuri oneroase, așa cum face cu tot ce-i iese în cale și este expresia perfectă a expresiei populare “n-are mamă, n-are tată”!   

6. Să nu ucizi. Niciodată nu s-a ridicat ceața de pe cazul Panait și modul în care Ponta a fost implicat, dar este evident, văzându-i evoluția din ultimul timp, cât de aproape de adevăr trebuie să fie toate acuzele. Altfel Victor Ponta este un caz unic de crime împotriva umanității. Sunt rare persoanele care să fi ucis, brutal și sălbatic, atâtea valori profunde ale umanității. Victor Ponta a violat și ucis bunul-simț elementar, respectul și minima decență vitală unei civilizații rezonabile, a ucis barbar și tragic speranțele și viitorul copiilor noștri, nu doar prin lipsa oricârui proiect cât mai ales prin mizeria în care a mocirlit spațiul public.

7. Să nu fii desfrânat. Ponta cultivă prostituția și o ridică la rang de cultură instituțională.   Cadrul legislativ este zilnic violat cu agresivitatea unui proxenet care își exploatează târfele, iar apoi scursura ne este prezentată drept vestală în templul Democrației. Victor Ponta este expresia rotundă a depravării la care se coboară individul mediocru în încercarea disperată de a parveni social! La întrebarea legitimă a mamei “Bine, măi Victor, și de aia am mâncat noi bătaie pe 13 iunie?” răspunsul “Au fost singurii care mi-au dat o șansa”, este definiția perfectă a desfrâului absolut de care este capabil Victor Ponta.

8. Să nu furi. Este porunca pe care Victor Ponta o abuzează zilnic! De la partidul pe care i l-a furat celui pe care trebuia să-l sprijine în alegeri, la biografia susținută prin furt și minciună, de la afacerile suspecte ascunse în spatele firmelor familiei până la declarațiile de avere, tot ceea ce este Ponta se bazează pe furt și minciună! Orice încercare de a-i contabiliza furturile și minciunile este șortită eșecului pentru că el este definiția supremă a acestora, este esența lor! Victor Ponta este singurul individ care minte când tace și care fură când doarme!

9. Să nu ridici mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău. Adevăruri ascunse sub falduri de minciună, calomnii îmbrăcate în întrebări perverse, atitudine mascată de discursul demagog și nesimțirea prezentată drept tupeu fără margini, sunt atributele cu care Ponta își tratează fiecare interlocutor. A girat o campanie în care, uneori personal alteori ascunzându-se penibil sub fustele unor muieri, a proferat cele mai josnice cuvinte, expresii și atitudini la adresa adversarilor din spațiul public. Victor Ponta nu are respect și considerație pentru nimeni!

10. Să nu poftești nimic din ce este al aproapelui tău. Aici Ponta stă cel mai bine! El nu are pofte sau dorințe. În primul rând pentru că singura lui religie este arivismul și atunci nu se lasă dus în ispită de tentații mărunte! Apoi pentru că a ajuns la un nivel la care nu trebuie să formuleze dorințe pur și simplu pentru că turma de trepanați care îl slugărește îi intuiește gândurile mult înainte să prindă contur. Și nu în ultimul rând, Victor Ponta este corolarul unui sistem a cărui unică dorință este puterea cu orice preț și pentru care democrația este o lozincă.

Dragii mei susținători ai Mincinosului Național, pe care voi îl alintați Victor Viorel Ponta, votați corupția și fie ca hoția să conducă România!

Advertisements
This entry was posted in facts of life. Bookmark the permalink.

3 Responses to Cele zece porunci ale lui Ponta

 1. papschere says:

  mai prietene! vrei sa dialogam?/!! spune-mi 3 minciuni pe care sa le sa le argumentezi. daca nu le argumentezi miniti tu sau duci in eroare pe cei care cintesc. Apropo; esti coleg cu Tokes? Spune-mi daca 1 decembrie e zia nationala sau zi de doliu? astept teme sa vorbim despre Romania in speranta ca nu esti extremist, ca sustinatorul vostru.

  Like

 2. papschere says:

  mai prietene vrei sa dialogam?/!! spune-mi 3 minciuni pe care sa le argumentezi. Daca nu le argumentezi minti tu sau duci in eroare pe cei care citesc. Apropo; esti coleg cu Tokes? Spune-mi daca 1 Decembrie e zuia nationala sau zi de doliu? astept teme sa vorbim despre Romania in speranta ca nu esti extremist, ca sustinatorul vostru.

  Like

 3. În primul rând mă declar bucuros să găsesc susținători ai Plagiatorului Național care sunt dispuși să discute cu argumente! E un semn de normalitate ca cei care nu au opinii comune (perfect natural) să accepte dezbaterea și argumentele, nu minciunile și violența verbală.
  În al doilea rând constat că ești blând cu VP. Trei minciuni? Păi el produce mai multe de când se trezește până se spală pe față!
  Nu în ultimul rând:
  1. Plagiatul este nu doar furt ci și minciună, pentru că a prezentat munca altuia ca fiind a lui. Teza că a fost exonerat de o instanță este încă o minciună și mai mare! O comisie academică l-a declarat plagiator iar o instanță s-a pronunțat pe procedură și nu pe fond.
  2. USL 2 este o minciună vecină cu nesimțirea. Pentru că PLR nu există așa că orice au semnat ieri e nul de drept. Apoi pentru că UNPR nu a fost parte USL iar la momentul respectiv era chiar pro-Băsescu. Prin urmare, tot circul cu USL 2 este o minciună și o manipulare ordinară.
  3. A mințit în declarație de avere. Prin omisiune dar tot minciună este.
  4. A mințit în CV trecând un seminar drept master. Acum l-a scos, dar minciuna a fost consumată
  5. A mințit că l-a votat pe Antonescu în urmă cu 5 ani. Pentru că dacă nu a mințit este un trădător ordinar. El era șeful campaniei lui Geoană, cum să voteze pe altcineva decât pe cel căruia îi conducea campania?!
  Aș putea continua cu minciunile guvernamentale, cu cele din calitate de parlamentar, etc…
  Aștept însă un răspuns dacă a mințit sau nu!
  Ah! Poate filmul de mai jos ajută și îți ridică vălul de pe ochi!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s