Dacian Dragnea, Alina Cioloș și Klaus Blaga

Avem Guvern! Aproape, dar nu-i o problemă că-l susține toată lumea! E așa o cumetrie și o sinergie între politicieni că nu m-aș mira să văd cum aștia sunt de fapt doar niște swingeri jalnici care se ușurează pe popor și țară când vrea mușchiul lor.

Dragnea e un fel de Gabi Oprea sub acoperire, un amestec grotesc de teamă penală și retard intelectual, Alinuța un fel de Lenuța mai palidă și incomparabil mai patetică, iar Blaga doar un Boc scăpat în steroizi. Guvernul este un amalgam de nume “grele”, cu o carieră consistentă în domeniile de activitate, numiri dubioase sau cel puțin curioase și perspective sumbre dacă nu dramatice pentru România.

De ce ne mai trebuie Parlament? De ce mai plătim pentru aproape 600 de parlamentari și alte câteva mii de angajați ai lor dacă nu-și asumă administrarea țării? Propun să avem un Guvern “tehnocrat” sine die, să lărgim sfera constituțională a ordonanțelor guvernamentale, iar legile să fie aprobate de către popor, prin referendum. În felul ăsta reușim nu doar economii la buget, dar scăpăm de o clasă politică absolut inutilă.

Guvernul este un Babilon al “tehnocraților”, un exemplu perfect de manipulare și vânzare a României. Ceea ce e cel puțin curios pentru că oricum nu ne mai aparținem.

Ministru la 29 de ani? Păi ăsta n-are experiență nici ca șofer, ce mare experiență în managementul sistemelor a adunat în 4 ani de după facultate? În mod normal nu-i nici specialist, nici manager. Da’ era prin Franța când a făcut cioloșul ochii roată după echipă așa că e bun. Clar.

Aia de la Justiție n-are studii juridice. Bravo! Păi nici nu-i trebuie! Ea a fost manager peste Casa Libertății, e numai bună să administreze penitenciarele din România. Până la urmă ce mai contează că a reușit un audit inutil al unui minister pe care acum îl va conduce cu profesionalism?

Ministrul Finanțelor e o altă româncă topită de grija poporului ăsta. De aia a și lucrat în ultimii 13 ani pentru FMI și Comisia Europeană. Am înțeles că este autoarea morală a celebrelor reduceri salariale din 2010. Păi e perfectă! Oricum suntem obișnuiți ca stăpânii să-și bată joc de noi și să pună alți români vechili și portărei. Doar suntem o Colonie, iar FMI și organismele financiare internaționale erau chiar îngrijorate că s-ar putea să mișcăm în front.

Elisabeta Lipa a ajuns Ministru! Bine, foarte tare nu contează că oricum este peste Sport și noi așa ceva nu prea mai avem. Totuși, a avut cineva răbdare să o asculte pe distinsa sportivă gângurind? Este dincolo de orice comentariu faptul că Doamna Lipa rămâne o legendă a sportului românesc, dar Ministru nu-i cam mult? De ce nu Hagi, Nadia sau chiar Mutu? Măcar ăla de la Sănătate avea un coleg cu care să meargă în club.

La Cultură e un profesor. Cel mai competent profesor de franceză, că ne-am descoperit subit cum francofilia salvează România. Care francofil era prin Luxemburg când cioloșul murea de dorul României pe ruta Paris – Bruxelles. Mai avem un ministru care lucrează pentru Deutsche Telekom (fostul Romtelecom), ceea ce e normal că doar nemții au și ei interesele lor. Altul pentru Lafarge, altul pentru Electrica și încă unul pentru CFR. Marfă nu Cluj. De la Cluj vine Dâncu, sociologul serviciilor secrete și tarabostes peste institul de sondare al PSD.

La apărare e un diplomat de carieră. N-a făcut armata, dar e ofițer de foarte multă vreme, ceea ce e corect! La Interne e propus ministru actualul șef al Poliției. Dacă nici asta nu e dovadă de profesionalism atunci chiar nu înțelegem nimic din democrație.

Ca să nu mai pierdem vremea, Guvernul Cioloș este în egală măsură amestecul corporațiilor/ multinaționalelor, stăpânilor de la Bruxelles și serviciilor secrete în administrarea Coloniei România, sub atenta supraveghere a unei clase politice care anul viitor vine să ne ceară votul pentru încă 4 ani. Păi voi sunteți niște retardați iresponsabili băi Dragnea și Blaga cu Alinuța și Klausul vostru cu tot, de ce v-aș vota?

De când scriu Ministrul Sănătății a fost remaniat până să ajung ministru. Acum câteva ore era cel mai bun pentru sectorul respectiv, între timp… sănătate baciule! Să ne trăiești cioloșule!

 

 

Advertisements
This entry was posted in facts of life. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s